28 April 2013

New stuff

Hi ~ ! It's already Sunday? How was your weekend? Mine was bit boring.. But I didn't come here just whine about some weekend filled with boredom..!

I'm really bad  to do shopping. I almost hate every kind of shopping, I just look around and walk around and I'm only thinking "that stupid jeans.. too much.. that overpriced t-shirt I would made better with less money. Overpriced overpriced too regular ugly ugly what the fuck is that piece of .. hell? With price of that shit I would buy something from CC/Etsy. Why I need clothes? Why these shops are soooo boooring and soooo lame. Finland, why? Why?"

Well.. Some miracle happened to me on this week and I found something!
Light pink shoulder bag and hair flower.
That's everything right now. I'm pretty sure no one will not stand my chitchatting over cats or anything, so I'll end this speech to that point. Have a nice Sunday!

And theme of that day is same than yesterday's.

2 comments:

 1. Hehheh...mä oon ihan samanlainen ku kiertelen kaupoissa, yleensä päädyn ostaan korkeintaan asusteita. Kaikki on tylsää ja aivan ylihinnoteltua, sit mietin, että toikin on niin ja niin halpa suoraan kiinasta tai että sen voi helposti tehdä ite. :P

  Me ollaan laukkusamiksia! ^__^
  Osoittautu jo oikein toimivaksi ihan käytössäkin.

  Mä ainakin jaksan vaikka kuinka paljon höpötyksiä kisuista ♡ ♡

  ~ Frillycakes ♥ ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä! Toi laukku oli kyl nii yllättävän hyvä löytö..! Menee jopa koulussa, mikä on ihan yllättävää. 0___0 Yeee ~ !! Samistellaan ja ollaa ylpeitä että H&M:llä oli jotain tarjottaa edes kerrankin.

   Älä, se on kamalaa, oiekasti. Et saa ostettua mitään vaikka kaapit huutaa täytettä mutta eijeijei sitten van kuljet ja kiroot niin maan peevelisti. Tai sitten haukut kaikki "rievut ja rätit" pystyyn kaverille vieressäs.

   Delete

Thank you for your time to write a comment ~ !