20 June 2014

Dreamy Sunday & Rainy Dollhouse

Hi ~ ! Not much to say, the weather is rainy, gray and I'm almost hundred percent sure that I catch cold last week, I got soaked trough my bones and soul and everything above that. Like good Finnish people, I started with the weather, next topic should be something including Tuksu or something like that, pardon my bloomers and crappy writing. I'm really just updating outfit from Sunday some week/weeks ago.

But really, I'm trying to write that blog in Finnish now, lets see what happens -next time there will be in the end translation in English.  So, until the next time!

Olen nyt miettinyt puolisen vuotta muutaman kuukauden ajan, luonnistuisikohan se rakkahalla äidinkielellä kirjoittaminen enää ollenkaan, suurimmaksi ongelmaksi näen tässä oman satutätimäisyyteni, minkä vuoksi alkujaan lopetin suomeksi kirjoittamisen - postaukset venyivät, venyivät, ja ne venyvät koska kirjoittaminen on liian helppoa.

Mutta jos liiaksi eepostelen, joku voi ihan oikeasti sitten tulla kommenteissa pistämään minut takaisin ruotuun. Blogin tarkoitus on edelleen olla diabetesriskejä ja hammaspeikkoja vilisevä turhaketaivas. Tai jotain vastaavaa.

No, kuitenkin.

Sateisena sunnuntaina, läpi mustan Mordorin (tai no, keskustan työmaaviidakon) rämmin isovanhemmille lounastamaan ja kuulemaan uutisia, miten heidän koiransa voi. Ava on ollut pipinä, eikä oikein olla varmoja mikä tyttöä vaivaa. No, sadepilviä ja Dreamy Dollhousea.

Naamasensuuri on oikeasti sitten paikallaan, ketään ei inspaa nähdä ikäloppua ja väsynyttä haahkajaa sweeteissä. Ja omaa kommenttia asusta.. Ennen lähtöä kun piti peruukin kuosi ja alushameen piilossa pysyminen vilasta peilistä, ajattelin peilikuvaa tiiratessa "perinteistä sweettiä, ihan pirun perinteistä sweettiä.", en ala avaamaan ajatusta tässä, mutta päättäkää itse.

Olen hiljalleen taas alkanut ottaa tekoripsiä käyttöön, kerta kun löysin hyvän liiman parin vuoden tuskailujen jälkeen. Ne vesimäiset litkut circlejen kanssa silmää sotkemassa herättävät lämpöisiä tunteita, ♥ ja sitten oli eyelinerit pitkin poskia ja joku halpa j-rockheebo cossi vuodelta nakki ja Rukin kaulaviirut olisi ollut osuvampi kuin mitä haettiin. Mutta joo, edellisessä postauksessa vilahtanut barrettehan pääsi käyttöön, ihan aikuisten oikeasti olen vierastanut ja karttanut niitä kuin ruttoa. Ja nyt? Nyt haluan kaapit ja laatikot täyteen niitä. Lisää. Ja vähän vielä lisää.

Kiitokset jälleen mielenkiinnostanne, minä tässä jatkan uusien bändien etsiskelyä youtubesta ja yritän saada huomisen vietäviä valmiiksi. Tai ainakin pelastettua keittiön hävitykseltä vielä tähän vuorokauteen...

6 comments:

 1. Omasta mielestäni mikä hyvänsä naama tekee kuvasta paljon kivemman kuin sensuuri. Kaunis asu. :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset mielipiteestä! :D Vaikka vaikea on usko en itsekään ole suuri fani sensuureille, mutta joskus on vain peitettävä. ^^ Mutta tosiaan, kiitokset kommentistä. ^^

   Delete
 2. Ollaanpas sitä nyt taas nättinä! Ja suomi on hirveän nätti kieli, itse kilometripostausten suurena ystävänä luen niitä kyllä mielelläni :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja eiii susta en siis saa kaitsijaa mun rönsyilyille. :'''D Ja kiitos..:P

   Delete
 3. Minkä liiman oot löytänyt? oman ongelma on vetistävät silmät joten ripset ei koskaan halua pysyä paikoillaan -.-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan Robbarin joku Revlon-merkkinen. ^^ Ou, en tiedä kyllä miten sitten vetistävissä silmissä toimii, itellä kuiteskin pysyi vaikka fillaroidessa vähän silmät vuosivat? D:

   Delete

Thank you for your time to write a comment ~ !