23 June 2014

Picnic Meeting

Hel  Vaikeaa, siis vaikeaa aloittaa suomeksi, "hei", "moi" "eikumitähäh", "no morjensta", miten ees tervehdin ihmisiä face-to-face tilanteessa, kuka muistaa? Varmaan vähän henkilöstä riippuvaista, mutta uskon sen olevan juntti ja lyhyt "mo" ja lähettäessä tilanteesta "momo", koska liian pitkät sanat tuottavat tuskaa. Tai jotain. Kuiteskin, tuossa lauantaina oli Katkan järjestelemä juhannuksen piknik-miitti heille, joita ei mökkien tarjoamat sääsket ja ulkohuussit kiinnosta. Itse lukeudun heihin - tarpeeksi olen istunut sääskien kupattavana jossain lähimmässä hillaryteikössä odotellessa milloin serkuksia ja milloin koiraa. Koska minuahan ei täydy ikinä odotella. (...)

Alkuun tosin hieman Chichu-neitiä, joka on nyt palannut sängyn päätyyn nukkumaan Sentin löytäessä paikkansa sängyn viereltä kopasta. Sissi nukkuu totutusti kanssani pää tyynyllä ja peitto päällä. Pikkuinen kuningattaremme on unelias ja niin kipakka kaunokainen että tuitui ja ällöö lässynlässynläätä.Se on niin niiiin karvainen ja pieni pikkuinen karvamooses. ♥

Täytyy kyllä olla tyytyväinen että otin sen Z:tan jonka piti olla palttiarallaa 50 minuuttia ennen miitin alkamista Helsinginssä, sillä ylläripylläri jäätiin nököttämään sinne Mäntsälän tienoolle taas kerran.. En nyt oikeasti muista milloin viimeksi olisin päässy Z:lla menee ilman että täytyy seistä ja kuunnella konnarin lupailevan että kohta jatkettiin matkaa. (Jupijupijupiiiiii...!! Mää ranttaaaan...)

Miitti oli kyllä mahtis, vaikkei ihan sinne päästykään minne piti, koska Suomen suvesta löytyy koko vuodenaikojen kirjo ja istuimmekin Katkalla sitten juomassa teetä ja syömässä kaikkee kivaa. Fun fact timena voisin mainita että oli muutes toinen kerta kun olin päätynyt aivoissani että JOO mä leivon sinne *bling bling* koska mä oon kuitenkin niin tr00 r0rita_9322 että teen ihan omin kätösin sinne jotain somaa ja hyvää. No, viimeksi se päätyi kasvispiirakkaan jota ei kehdannu ees katsoa ja haistamista ei suositeltu kelleen, mutta onneksi mulla oli nyt idiootinkin kestävä suunnitelma: mokkapala-muffinsseja!! Ikävä kyllä, plääni ei ollut ihan mun varma juttu.. Liisaa Ihmemaassa ja no.. se "muffinssi" tästä me emme puhu sitten lisää. JA ei, siellä ei ole sipulin paloja..
Mutta juuh, summasummarum oli taas ihan mahtava miitti ja ihmiset oli kivoja ja ainakin mulla jäi hyvä fiilis ja sillein, eikä punainen ferrarinakaan ollut kolmella solmulla, vettä sain niskaani polkiessa kotio, mutta niin. Kurkku kipeänä seuraavaan aamun. 

Ja se yksi asia minkä vuoksi emmin omalla rakkahalla äidinkielelläni bloggaamista: alttiuteni ranttaamiiseen ja asioista eksymiseen. Ehkä pitänee tehdä eespotelu ranttauspostaukset ominaan.. Hahah, älkää huoliko, väymys tässä nyt puhuu.

Kiitokset hei jälleen mielenkiinnostanne ♥ ja momo ~ !

Well.. I attend Mid-Summer Picnic on last Saturday, but because the weather was really bad we gathered into Katka's apartment to drink tea and eat yummy things. ♥ As usually I had problems with train, but nonetheless I had really good time.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your time to write a comment ~ !